Moai Tissue box Cover

EAN: UE04217

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95
€ 19,95
  • Top producten
  • Snelle service
  • Originele cadeau's
Wederom een prachtig ontwerp van de Japanse designer Hero Sugimoto! Met de Moai Tissue Box Cover waan je je op het beroemde Paaseiland waar de 400 jaar oude mysterieuze Paasbeelden staan. Schuif de Moai Tissue Box Cover over een doos tissues en trek jouw zakboekje uit de neus van de Moai! De Moai Tissue Cover Box neemt weinig ruimte in en is tegelijkertijd een mooie toevoeging in iedere badkamer.

De Tissue box Cover kan ook worden opgehangen (inclusief haakje).

- Materiaal: duurzame polyresin
- Materiaal frame: ABS
- Afmetingen: H 26 x B 13 x D 12 cm

Heeey, jij daar! Je staat waarschijnlijk op het punt om iets te bestellen bij JeVin, hartstikke tof!  Snel even wat dingetjes die wel handig zijn om te weten alvorens je gaat afrekenen. Zo heb je bij ons geen account nodig om iets te bestellen, maar maak je wel een accountje aan, dan scheelt het de volgende keer gegevens invullen. Daarnaast kunnen we je op de hoogte houden van dikke aanbiedingen en ben jij de eerste die het weet, als wij nieuwe producten in ons assortiment hebben.

Betalen kan bij ons trouwens via Ideal, Visa en Mastercard en doe jij je bestelling voor 14:00, dan doen we het pakketje dezelfde dag nog op de post en is hij inprincipe morgen binnen! Ook kan je precies zien waar het pakketje zich bevindt dankzij de track & trace code die je krijgt toegestuurd direct na je bestelling. Oja en mocht er toch iets misgaan (waar wij niet van uit gaan), maak je dan vooral niet te druk, maar laat het ons weten en we lossen het vliegensvlug voor je op!