Rotary Hero Mummie Tissue box Houder

EAN: UE04510

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 34,95
€ 34,95
  • Top producten
  • Snelle service
  • Originele cadeau's
De Rotary Hero Mummie Tissue box Houder is een hilarische tissue box houder en ontworpen door de Japanse ontwerper Hero Sugimoto, bekend van de Moai Tissue box Houder. De tissue box houder is het hoofd van een mummie, gewikkeld in verband, maar de ogen geopend.
Plaats een tissue box aan de achterkant van de Mummie en je hebt altijd een tissue bij de hand. Een geweldig cadeau idee voor iedereen die van horror houdt!

Kenmerken
- Fun en functionele combinatie
- Handige tissuehouder om overal neer te zetten
- Unieke designer ontwerpen

Product informatie
- Product: Rotary Hero Mummie Tissue box Houder
- Materiaal: duurzame polyresin
- Afmetingen: H 29 x B 17 x D 14,5 cm
- Gewicht: 1582 gram
- Kleur: zandkleur
- Merk: Rotary Hero

Heeey, jij daar! Je staat waarschijnlijk op het punt om iets te bestellen bij JeVin, hartstikke tof!  Snel even wat dingetjes die wel handig zijn om te weten alvorens je gaat afrekenen. Zo heb je bij ons geen account nodig om iets te bestellen, maar maak je wel een accountje aan, dan scheelt het de volgende keer gegevens invullen. Daarnaast kunnen we je op de hoogte houden van dikke aanbiedingen en ben jij de eerste die het weet, als wij nieuwe producten in ons assortiment hebben.

Betalen kan bij ons trouwens via Ideal, Visa en Mastercard en doe jij je bestelling voor 14:00, dan doen we het pakketje dezelfde dag nog op de post en is hij inprincipe morgen binnen! Ook kan je precies zien waar het pakketje zich bevindt dankzij de track & trace code die je krijgt toegestuurd direct na je bestelling. Oja en mocht er toch iets misgaan (waar wij niet van uit gaan), maak je dan vooral niet te druk, maar laat het ons weten en we lossen het vliegensvlug voor je op!