Rotary Hero King Tut Tissue box Houder - Deluxe

EAN: UE04662

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 69,95
€ 69,95
  • Top producten
  • Snelle service
  • Originele cadeau's
De Rotary Hero King Tut Tissue box Houder Deluxe is een ontwerp van de bekende Japanse ontwerper Hero Sugimoto. De tissue box houder is een prachtig afgewerkt beeld van Koning Tut, de moderne naam voor Toetanchamon, een Egyptische Farao. Het is een praktisch ontwerp, neem weinig ruimte in en is tegelijkertijd een fraaie decoratie voor bijvoorbeeld de slaapkamer, woonkamer of keuken.
Plaats een tissue box aan de achterkant en combineer cultuur met een knipoog. Een geweldig leuk en origineel cadeau idee!

Kenmerken
- Fun en functioneel ontwerp
- Handige tissuehouder om overal neer te zetten
- Uniek design van Hero Sugimoto

Product informatie
- Product: Rotary Hero King Tut Tissue box Houder - Deluxe
- Materiaal: duurzame polyresin
- Afmeting: H 30.5 x B 21.5 x D 17 cm
- Gewicht: 2340 gram
- Kleur: goudkleur, blauw
- Merk: Rotary Hero

Heeey, jij daar! Je staat waarschijnlijk op het punt om iets te bestellen bij JeVin, hartstikke tof!  Snel even wat dingetjes die wel handig zijn om te weten alvorens je gaat afrekenen. Zo heb je bij ons geen account nodig om iets te bestellen, maar maak je wel een accountje aan, dan scheelt het de volgende keer gegevens invullen. Daarnaast kunnen we je op de hoogte houden van dikke aanbiedingen en ben jij de eerste die het weet, als wij nieuwe producten in ons assortiment hebben.

Betalen kan bij ons trouwens via Ideal, Visa en Mastercard en doe jij je bestelling voor 14:00, dan doen we het pakketje dezelfde dag nog op de post en is hij inprincipe morgen binnen! Ook kan je precies zien waar het pakketje zich bevindt dankzij de track & trace code die je krijgt toegestuurd direct na je bestelling. Oja en mocht er toch iets misgaan (waar wij niet van uit gaan), maak je dan vooral niet te druk, maar laat het ons weten en we lossen het vliegensvlug voor je op!