Sphero Star Wars BB-8 Droid

EAN: R001ROW

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 179,95
  • Top producten
  • Snelle service
  • Originele cadeau's
BB-8 lijkt rechtstreeks uit de nieuwste film van Star Wars aan te komen rollen. Dit schattige kleine robotvriendje is veel meer dan speelgoed alleen, zijn persoonlijkheid past zich aan als je met hem speelt! Hij kan je stem herkennen en reageert hier op. Ook kun je virtuele holografische video’s maken en afspelen. BB8 heeft een eigen persoonlijkheid en deze ontwikkelt zich door de interactie met jou! Download de gratis App, bestuur jouw BB-8 draadloos met je Smartphone of tablet en ontdek het Universum!

- Product: Sphero Star Wars BB-8 Droid
- Afmetingen product: H 11,4 x B 7,3 cm
- Gewicht product: 200 gram
- Verpakking: Gift box
- Merk: Sphero

Kenmerken
- Bestuurbaar met Smartphone of tablet (download free App via iTunes of Google Play)
- BB-8 herkent en reageert op je stem
- Opnemen en afspelen van virtuele holografische video’s
- De persoonlijkheid van BB-8 ontwikkelt door interactie
- iOS en Android compatibel (iOS: iPod Touch 3G en hoger / iPhone 3G en hoger / iPad – Android versie 4.0 en hoger)
- Topsnelheid van 2,1 m per sec (ongeveer 7,5 km per uur)
- Uitzonderlijk wendbaar en duurzaam
- Duurzame polycarbonate buitenkant
- Bluetooth Smart BLE connectie (30 meter)
- Inductieve oplading (vol geladen, 1 uur speeltijd)
- Intern geleidingssysteem omvat een gyroscoop en accelerometer
- Waterbestendig

Je staat op het punt om iets bij JeVin te bestellen. Daarom even kort een paar dingetjes die je misschien wil weten alvorens je iets bestelt. Zo heb je bij ons geen account nodig om iets te bestellen, maar maak je wel een accountje aan, dan zitten daar een paar handige voordelen bij. Je hoeft al je gegevens maar één keer in te vullen en daarna worden ze voor je onthouden. Daarnaast kunnen we je op de hoogte houden van dikke aanbiedingen en ben jij de eerste die het weet, als wij nieuwe producten in ons assortiment hebben.

Betalen kan bij ons trouwens via Ideal, Visa en Mastercard en doe jij je bestelling voor 14:00, dan doen we het pakketje dezelfde dag nog op de post en is hij inprincipe morgen binnen! Ook kan je precies zien waar het pakketje zich bevindt dankzij de track & trace code die je krijgt toegestuurd direct na je bestelling. Oja en mocht er toch iets misgaan (waar wij niet van uit gaan), maak je dan vooral niet te druk, maar laat het ons weten en we lossen het vliegensvlug voor je op!