Floating Lamp

EAN: 03399

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 129,95
€ 129,95
  • Top producten
  • Snelle service
  • Originele cadeau's
Met de Floating Lamp haalt je een echte eyecatcher in huis! Middels een elektromagnetisch veld blijft de kap van deze stijlvolle tafellamp namelijk zweven. Plaats de meegeleverde magneet in het midden van de lamp en plaats vervolgens het bovenste deel van de lampenkap. Je kunt het licht zowel naar beneden laten schijven als vanuit het zwevende deel.

De Floating Lamp geeft een mooi sfeervol LED licht af en is een toevoeging in elk modern interieur.

- Lamp met zwevende lampenkap
- Maakt gebruik van de nieuwste LED technologie
- Afmetingen: H 45 cm
- Afmetingen kap onder ø 20,5 cm
- Afmetingen kap boven ø 7,6 cm

Heeey, jij daar! Je staat waarschijnlijk op het punt om iets te bestellen bij JeVin, hartstikke tof!  Snel even wat dingetjes die wel handig zijn om te weten alvorens je gaat afrekenen. Zo heb je bij ons geen account nodig om iets te bestellen, maar maak je wel een accountje aan, dan scheelt het de volgende keer gegevens invullen. Daarnaast kunnen we je op de hoogte houden van dikke aanbiedingen en ben jij de eerste die het weet, als wij nieuwe producten in ons assortiment hebben.

Betalen kan bij ons trouwens via Ideal, Visa en Mastercard en doe jij je bestelling voor 14:00, dan doen we het pakketje dezelfde dag nog op de post en is hij inprincipe morgen binnen! Ook kan je precies zien waar het pakketje zich bevindt dankzij de track & trace code die je krijgt toegestuurd direct na je bestelling. Oja en mocht er toch iets misgaan (waar wij niet van uit gaan), maak je dan vooral niet te druk, maar laat het ons weten en we lossen het vliegensvlug voor je op!