Magische Wijnhouder Ketting

EAN: UE04031

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 24,95
€ 24,95
  • Top producten
  • Snelle service
  • Originele cadeau's
Het is niet zo dat we elke dag een hele fles naar achteren slaan, maar als wijnlover lust je best een glaasje of twee. A bottle euh… glass a day keeps the doctor away, toch? Nee, je ziet ze niet ineens vliegen! Deze Magische Wijnhouder Ketting wekt dankzij zijn geniale design namelijk de illusie een wijn fles te laten zweven. In werkelijkheid is het de verdeling van de fles wijn die zichzelf in balans houdt. Het ultieme cadeau voor iedere wijnliefhebber!

Heeey, jij daar! Je staat waarschijnlijk op het punt om iets te bestellen bij JeVin, hartstikke tof!  Snel even wat dingetjes die wel handig zijn om te weten alvorens je gaat afrekenen. Zo heb je bij ons geen account nodig om iets te bestellen, maar maak je wel een accountje aan, dan scheelt het de volgende keer gegevens invullen. Daarnaast kunnen we je op de hoogte houden van dikke aanbiedingen en ben jij de eerste die het weet, als wij nieuwe producten in ons assortiment hebben.

Betalen kan bij ons trouwens via Ideal, Visa en Mastercard en doe jij je bestelling voor 14:00, dan doen we het pakketje dezelfde dag nog op de post en is hij inprincipe morgen binnen! Ook kan je precies zien waar het pakketje zich bevindt dankzij de track & trace code die je krijgt toegestuurd direct na je bestelling. Oja en mocht er toch iets misgaan (waar wij niet van uit gaan), maak je dan vooral niet te druk, maar laat het ons weten en we lossen het vliegensvlug voor je op!